sheila

Sheila, de dochter van Henk Fiechter en met veel diverse taken..

Onze vraag of je wat over je standaard werkdag en bedrijf wilt vertellen?

Mijn werkdag is zeer gevarieerd, daardoor is mijn functie uitdagend en moet ik telkens goed kunnen schakelen. Van administratie tot facturering en offreren van sedum-daken, ben ik ook deels verantwoordelijk voor HR (human resource management) en onderhoud ik contact met klanten. Naast kantoorwerkzaamheden ben ik ook steeds meer in de buitendienst te vinden bij het aanleggen van sedum-daken.

Ongeveer 11 jaar geleden heb ik ruim 4 jaar in de functie dakdekker gewerkt, waardoor ik productkennis heb, weet hoe producten verwerkt worden en die ervaringen neem ik mee zowel in het aanleggen van sedum als in offreren of het uitvragen bij klanten om hun wensen/aanvragen te bundelen en door te sturen naar de juiste persoon.

 

“Alles bij elkaar maakt dat ik trots ben op wat ik samen met mijn collega’s dagelijks te weeg breng binnen ons familiebedrijf.”

 

Alles bij elkaar maakt dat ik trots ben op wat ik samen met mijn collega’s dagelijks te weeg breng binnen ons familiebedrijf. Het werken met familie maakt dat je goed op elkaar ingespeeld moet zijn. Gaande weg heb ik wel geleerd dat je zakelijk en privé gescheiden moet kunnen houden. Ben je oneens met elkaar moet je dit uitspreken, en altijd zorgen dat je gezamenlijk dezelfde richting in kijkt. Tegengas durft te geven wanneer dit nodig is en in het belang is van ons bedrijf. Daardoor staan we sterk aan het front en ondersteunen we elkaar waar dat nodig is.

Dat alles gezegd te hebben is het tevens heel bijzonder om met je familie zo te kunnen samen werken. Ik weet wat ik heb en dat hou ik vast!